Uživatel nepřihlášen
Wayne Enterprises
RSS kanál blogu
Píše: Bruce Wayne - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Wayne Enterprises

Recenze: Batman v. Superman – Dawn of Justice

Sobota 26.3.2016 21:08 - Autor: Bruce Wayne
To se mi líbí

Recenze: Batman v. Superman – Dawn of JusticePo tolika komiksech, po tolika animácích, po tolika letech už se to k nám dostalo – velký střet Batmana se Supermanem, který je snem každého fanouška!

Před třemi dlouhými roky. Byly to pouze klepy a pak ty klepy režisér Zack Snyder přivedl k životu. Jediná popcornová zábava, která mne kromě pár výjimečných filmů stoprocentně dokáže vytáhnou do kina. Zklamání tedy nepřipadalo v úvahu a jak to tedy dopadlo? Rozeberu v článku.


Největší Gladiátorský souboj v dějinách lidstva

Film se odehrává osmnáct měsíců po událostech Muže z oceli. Vstup do samotného filmu nám představuje moment kdy Superman bojuje s generálem Zodem a všechno vidíme z pohledu Bruce Wayna. Tentokrát si mnohem více uvědomujeme, že ten souboj sebou přinesl i obrovský počet obětí. Není tedy divu, že někteří Supermana berou jako spasitele kdy nám v několika záběrech ukázali jeho hrdinské kousky, ale zároveň v něm někteří vidí ohrožení.



Bruce Wayna sužuje paranoia, zdají se mu noční můry o tom, že Superman je hrozba a v budoucnosti sebou přinese zkázu a smrt. Batman samotný je zde ukázán v dosti znevýhodněné pozici a musí jednat dřív než bude pozdě. Podobně je na tom i Lex Luthor 'psychotik', který rovněž vidí v Supermanovi hrozbu a je ochoten proti němu použít jakoukoliv 'pojistku'… počínaje nalezením kusu Kryptonitu někde v Indii. Je možné, že v Batmanově paranoii a Lexově posedlosti může být jistá spojitost.


Vypadalo to, že trailery z celého filmu ukázaly až moc, ale není to pravda! Byl to pouze tahák! To nejlepší nás teprve čekalo.

Příběhová teorie - SPOILER

Pro ty co už film viděli… Film v sobě pravděpodobně nesl jakési poselství. Ohledně paranoii Bruce Wayna a Lexe Luthora je vidět jistá spojitost a snad by to i dávalo smysl k budoucí týmovce Justice League. Už od tohoto filmu je možné si tam tak nějak zakomponovat postavu Darkseida, pro kterého by byl Superman největší přítěží. Využil Luthorovo posedlosti Supermanem a paranoii Batmana pro dvě možnosti ve svůj prospěch:

První – Luthor donutí Supermana zabít Batmana - „Zabije jednou, zabije víckrát.“, akorát by bylo snazší Supermana ovládnout. Kdyby náhodou Superman selhal a Batmana nezabil tak si Luthor nechal v záloze Clarkovu matku, protože věděl, že když o ní přijde tak Luthora zabije a vlastně to vyjde stejně jestli zabije Batmana nebo Luthora.

Druhá – Spoléhal na to, že Batman Supermana zabije a proto ho Darkseid zásoboval vizemi z postapokalyptické budoucnosti, které má Superman dopomoct. V případě selhání byl Luthorovo eso v rukávu Doomsday.


Ať už by vyšla kterákoliv z těchto dvou možností, znamenalo by to dvě věci – buď by Darkseid získal silného generála, který by vedl jeho armádu z Apokolips při dobývání Země nebo by se zbavil velmi mocné bytosti, která by mu v tom mohla zabránit.

Konec SPOILERové části

Obsazení a stylizace

Film mění většinu toho co jsme znali z komiksů a jde proti komiksové předloze – v komiksu mají ještě mladí hrdinové rozjetou Justice League, kdežto zde většina postav ještě sotva existuje a i Bruce Waynovi je zde mezi 42 až 50 let. Ale ani nováček se zde neztratí. Postava Bruce Wayna/Batmana, který vyměnil Baleovský chraplák za modulátor hlasu si ze stopáže ukrojil dost prostoru. Hlavně díky tomu, že celé DCEU začalo teprve jediným filmem a to Mužem z oceli. I když zkušení fandové ví o Batmanovi dost tak i tak bylo tedy na místě ho tak nějak představit.

Jak už jsem psal v Preview – film je silně stylizován do komiksu. Nesmíme si zde brát příklad z klasického zpracování Batmana, kterého jsme poslední dobou vídali až moc často. Musíme si vzít příklad ze zpracování Franka Millera jehož Batman jednal mnohem rázněji a mnohem tvrději. U některých scén jsem vážně nevěřil svým očím, ale vzápětí jsem hned dostal odpověď proč to tak v dané scéně bylo. Odkazové scény, kterých jsem ve filmu spoustu rozeznával se muselo usmívat nemálo fanoušku. To všechno doprovázeno výborným hudebním (Hans Zimmer & Junkie XL) a zvukovým doprovodem.


Z pročátku jsem měl i já pochyby o Benu Affleckovi v roli Bruce Wayna. Ten zde dokázal, že dokáže zahrát i více než ty strašné slaďárny.

Z budoucích Justice League si zde kus prostoru vystřihli i jiní hrdinové z nichž největší měla postava Wonder Woman. Ta se po většinu času ve filmu objevuje v civilu a až teprve k finálové bitce nasazuje kostým Amazonky aby zachránila situaci. Herečka Gal Gadot zase tolik přesvědčivá nebyla. Své repliky, kterých nebylo mnoho si odbyla s kamenným výrazem… asi to bude chtít mnohem víc než jen kraťas ve filmu, který je názvem věnovaný speciálně temnému rytíři a muži z oceli.


Své Cameo si zde střihl třeba i Aquaman v podání Jasona Momoa jehož mini role by se dala přirovnat reklamě na šampon.

Své si zde odbyla i postava Lexe Luthora v podání Jesseho Eisenberga. S posedlostí Supermanem se snažil vyhledat všechno co ho může v 'případě' nouze zastavit a je proto schopen jít až nad rámec možností. Eissenberg Luthora zahrál skvěle > přesně toho Luthora, který vidí v Supermanovi zlo avšak už nevidí následky svého jednání.


Co zde samozřejmě nechybí jsou Batmanovi hračky či samotný BatComputer. Obleky od klasického kevlarového obleku až po ten anti-Supermanovský hi-Tech oblek inspirovaný Návratem Temného Rytíře Franka Millera. Dále využívá svůj Batmobil postavený na základech Chevrolet Corvette C7, který jsme si dlouho před vydáním měly možnost vyzkoušet v loňským Batman Arkham Knight. Ve filmu samozřejmě dojde i na využití Batwingu.


Závěr

Film se dostal do kin s Ratingem PG13 a tedy děti mladší třinácti let pouze za doprovodu rodičů. Vlastně je tento Rating jeden z nejpoužívanějších a konkurenční Marvel takto své filmy natáčí. Film Batman v. Superman: Dawn of Justice vyjde na BluRay nosičích (a podle některých informací i na DVD) s třiceti minutami nesestříhaného materiálu navíc, který by měli filmu zajistit Rating R.

Film prostě není pro každého a bez načtených komiksů, zhlédnutých animáků či bez nějakých jiných vědomostí člověk prostě nepochopí co na tom filmu fanoušci vidí tak extra. Většina jiných recenzentů srovnává nového Batmana s tím od Nolana. Asi je pro lidi těžké odtrhnout se od jeho Batmana a pro tentokrát ho přijmout více komiksovějšího.

Většina lidí též očekává, že když se film jmenuje Batman v. Superman tak si oba hlavní hrdinové budou aspoň dvě hodiny z celkové stopáže dávat po tlamě a na zbylou půl hodinku nastoupí Doomsday. Zde si je však nutné uvědomit, že Batman je člověk co by něco takového prostě nevydržel a bude se spíše snažit o to jak Supermana složit co nejrychleji než přijde o všechny trumfy. Bruce Wayne sám není už nejmladší a v jisté části filmu zmiňuje, že je se stářím pomalejší. Nemůže si dovolit jít na Supermana na přímo a je tedy nutné udělat plány, přípravy či výběr místa konání než se s ním pustí do křížku.

V komiksu Návrat Temného Rytíře se též souboj tolik neprotáhl a vlastně se ani nevzdálil příliš daleko od lampy (u které boj započal) v uličce Crime Alley. V animovaném zpracování byl však souboj dost přehnaný kdy oba během souboje vystřídali rovnou několik oblastí.

Verdikt

Batman v. Superman: Dawn of Justice už má svoje tři dny promítání za sebou. V této divné době je těžké na něco takového psát recenzi – když napíši zápornou tak jsem za hatera, když kladnou tak za fanboye... Mé hodnocení je odrazem mého vztahu ke komiksům, takže mne tedy s klidem označte za Fanboye protože já si film parádně užil!

Gif - nutné rozkliknout
Gif - nutné rozkliknout

Hodnocení:

Ještě dlouhou dobu před příchodem filmu do kin jsem byl dosti na pochybách s možným výsledkem (v podstatě by jste mne tehdy mohli označit za hatera), ale teď bych s klidem tu desítku dal... Myslím však, že bude stačit když řeknu akorát DOPORUČUJI!

Tisk
Hodnocení:
( 7.3 / 16 hlasů ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Recenze: Batman v. Superman – Dawn of Justice
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Silent    No ona celkově Wonder Woman by měla být větší :DSilentsilent2464    30.3.2016 12:08 Silent

@ odpověď na komentář od Kolousek001:No ona celkově Wonder Woman by měla být větší :D

Kolousek001 napsal:Jasnej Fanboy, už podle nicku jsem nic jiného nečekal. Ten film je po scénáristický stránce paskvil, kterej postrádá jakoukoliv logiku a koncová přehlídka nechutnýho CGI, kterýho bylo až moc tomu nasadila korunu. Nezachránily to ani velice slušný herecký výkony. Affleck se osvědčil jako Batman, Lexe Luthora si Eisenberg si vychutnal s chutí a Wonder Woman byla taková třešnička na dortu, na její solo film se hodně těším. Gal Gadot překvapila i když ty kozy by mohla mít na tuhle roli větší :D

Bruce Wayne   1x   Já bych věděl o dvou hercích co by mohli BW hrát... Ale proč to teď měnit? Batffleck si to rozjel dobře... Tak Nolan do toho zase moc nezasahoval - jako producent financoval podporu, propagaci a řízení projektu... WB má financí dost na produkování JL :-D

Geralt z Rivie: A proto jsem vypsal jejich jména a co v DC Comics představují - neříkám však na stopro, že ten ve scéně je jeden z nich... Znát je zatím nemusíš - všechno vyjasní pokračování (a možná i Rozšířená verze) ... Na konci prvních Avengers to taky nikomu nevadilo když se tam objevil Thanos... Pamatuji si jak byl pak každej chytrej a tvářil se jak tu postavu zná a když ses ho pak zeptal tak věděl kuloví (Naštěstí jsem se tehdy mezi takové neřadil) ... :-D
Bruce Waynebruce-wayne24219
    29.3.2016 16:14
Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od MachujaNapitchi:Já bych věděl o dvou hercích co by mohli BW hrát... Ale proč to teď měnit? Batffleck si to rozjel dobře... Tak Nolan do toho zase moc nezasahoval - jako producent financoval podporu, propagaci a řízení projektu... WB má financí dost na produkování JL :-D

Geralt z Rivie: A proto jsem vypsal jejich jména a co v DC Comics představují - neříkám však na stopro, že ten ve scéně je jeden z nich... Znát je zatím nemusíš - všechno vyjasní pokračování (a možná i Rozšířená verze) ... Na konci prvních Avengers to taky nikomu nevadilo když se tam objevil Thanos... Pamatuji si jak byl pak každej chytrej a tvářil se jak tu postavu zná a když ses ho pak zeptal tak věděl kuloví (Naštěstí jsem se tehdy mezi takové neřadil) ... :-D

MachujaNapitchi napsal:Bruce Wayne: To máš pravdu :-D právě mě udivovalo, že Justice League má mít dvě části, tak jsem si nebyl jistý zda tam opravdu bude Ben Affleck, teď když se nad tím zamyslím, tak mi vlastně do role Batmana nikdo nikdy neseděl dokonce ani Bale, takže toho Afflecka ještě přežiju. :-D Jen je škoda, že Nolan se nebude na Justice League podílet vůbec v BvS mi jeho jméno po boku Snydera ještě dávalo naději, že to zachrání o Justice League mám ale obavy. :-D

Geralt z Rivie    Tak já neznám ani jednoho z těch jmenovaných a Man od Steel jsem neviděl. :DGeralt z Riviegeralt-z-rivie17274    29.3.2016 08:03 Geralt z Rivie

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Tak já neznám ani jednoho z těch jmenovaných a Man od Steel jsem neviděl. :D

Bruce Wayne napsal:Jak jsem psal níže - Vypadá to na dvě možné postavy - Steppenwolf: Generál Darkseidovo vojska plánující tažení proti zemi nebo Yuga Khan - nejstarší a nejobávanější Bůh a hlavně Darkseidův otec... Což by znamenalo, že se film může odehrávat poté co Yuga svrhl svého syna z trůnu planety Apokolips... :-D
To, že se v rozložil může být v důsledku takové té komunikační projekce, kterou jsme mohli vidět v Man of Steel...

MachujaNapitchi: Jojo Batffleck by měl Bruce Wayna hrát i nadále v Justice League i Suicide Squad... Otázkou je jestli ho bude hrát i v Rebootu - Jak je psal v komentech tak některé klepy tvrdí, že by se to mohlo odehrávat ještě v době druhého Robina... Takže jestli za sebe najde nějakou mladší náhradu nebo nějak omládne... Uvidíme... Každopádně přeobsazení by bylo poněkud divné - to je jako by chtěli po dvou dílech Iron Mana přeobsadit Downeyho :-D

MachujaNapitchi   1x   Bruce Wayne: To máš pravdu :-D právě mě udivovalo, že Justice League má mít dvě části, tak jsem si nebyl jistý zda tam opravdu bude Ben Affleck, teď když se nad tím zamyslím, tak mi vlastně do role Batmana nikdo nikdy neseděl dokonce ani Bale, takže toho Afflecka ještě přežiju. :-D Jen je škoda, že Nolan se nebude na Justice League podílet vůbec v BvS mi jeho jméno po boku Snydera ještě dávalo naději, že to zachrání o Justice League mám ale obavy. :-DMachujaNapitchimachujanapitchi31798    29.3.2016 00:09 MachujaNapitchi

Bruce Wayne: To máš pravdu :-D právě mě udivovalo, že Justice League má mít dvě části, tak jsem si nebyl jistý zda tam opravdu bude Ben Affleck, teď když se nad tím zamyslím, tak mi vlastně do role Batmana nikdo nikdy neseděl dokonce ani Bale, takže toho Afflecka ještě přežiju. :-D Jen je škoda, že Nolan se nebude na Justice League podílet vůbec v BvS mi jeho jméno po boku Snydera ještě dávalo naději, že to zachrání o Justice League mám ale obavy. :-D

Bruce Wayne   1x   Jak jsem psal níže - Vypadá to na dvě možné postavy - Steppenwolf: Generál Darkseidovo vojska plánující tažení proti zemi nebo Yuga Khan - nejstarší a nejobávanější Bůh a hlavně Darkseidův otec... Což by znamenalo, že se film může odehrávat poté co Yuga svrhl svého syna z trůnu planety Apokolips... :-D
To, že se v rozložil může být v důsledku takové té komunikační projekce, kterou jsme mohli vidět v Man of Steel...

MachujaNapitchi: Jojo Batffleck by měl Bruce Wayna hrát i nadále v Justice League i Suicide Squad... Otázkou je jestli ho bude hrát i v Rebootu - Jak je psal v komentech tak některé klepy tvrdí, že by se to mohlo odehrávat ještě v době druhého Robina... Takže jestli za sebe najde nějakou mladší náhradu nebo nějak omládne... Uvidíme... Každopádně přeobsazení by bylo poněkud divné - to je jako by chtěli po dvou dílech Iron Mana přeobsadit Downeyho :-D
Bruce Waynebruce-wayne24219
    28.3.2016 23:35
Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od Geralt z Rivie:Jak jsem psal níže - Vypadá to na dvě možné postavy - Steppenwolf: Generál Darkseidovo vojska plánující tažení proti zemi nebo Yuga Khan - nejstarší a nejobávanější Bůh a hlavně Darkseidův otec... Což by znamenalo, že se film může odehrávat poté co Yuga svrhl svého syna z trůnu planety Apokolips... :-D
To, že se v rozložil může být v důsledku takové té komunikační projekce, kterou jsme mohli vidět v Man of Steel...

MachujaNapitchi: Jojo Batffleck by měl Bruce Wayna hrát i nadále v Justice League i Suicide Squad... Otázkou je jestli ho bude hrát i v Rebootu - Jak je psal v komentech tak některé klepy tvrdí, že by se to mohlo odehrávat ještě v době druhého Robina... Takže jestli za sebe najde nějakou mladší náhradu nebo nějak omládne... Uvidíme... Každopádně přeobsazení by bylo poněkud divné - to je jako by chtěli po dvou dílech Iron Mana přeobsadit Downeyho :-D

Geralt z Rivie napsal:Pravda, to mi vůbec nedošlo. Moje chyba. :D Ale co to bylo za toho rohatce co se rozložil, to bylo to co mě udivilo. :D

Geralt z Rivie   1x   Pravda, to mi vůbec nedošlo. Moje chyba. :D Ale co to bylo za toho rohatce co se rozložil, to bylo to co mě udivilo. :DGeralt z Riviegeralt-z-rivie17274    28.3.2016 22:52 Geralt z Rivie

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Pravda, to mi vůbec nedošlo. Moje chyba. :D Ale co to bylo za toho rohatce co se rozložil, to bylo to co mě udivilo. :D

Bruce Wayne napsal:Rozhodně to něco vysvětluje - třeba to jak se Luthor dozvěděl něco technologii té lodi a oživení Doomsdaye... Jestli ta loď neměla nějaký manuál co mu to nějak vysvětlila tak vážně nežeru, že na to přišel jen tak sám a tak nějak to potvrzuje i tu teorii ;-)

Auvicek    tento film jsem neviděl... ale jeho první film... muž z oceli byla katastrofa...Auvicekauvicek29963    28.3.2016 22:11 Auvicek

@ odpověď na komentář od MachujaNapitchi:tento film jsem neviděl... ale jeho první film... muž z oceli byla katastrofa...

MachujaNapitchi napsal:Když už se zde rozběhla i debata o Justice League, tak Batmana bude hrát zase Ben Affleck? I když mi každý film o Supermanovi přišel v nejlepším případě průměrný, tak Henry Cavill byl pro Supermana dobrá volba ale Ben Affleck jako Batman ještě jednou. . to se mi moc sledovat nechce. :-D

MachujaNapitchi    Když už se zde rozběhla i debata o Justice League, tak Batmana bude hrát zase Ben Affleck? I když mi každý film o Supermanovi přišel v nejlepším případě průměrný, tak Henry Cavill byl pro Supermana dobrá volba ale Ben Affleck jako Batman ještě jednou. . to se mi moc sledovat nechce. :-DMachujaNapitchimachujanapitchi31798    28.3.2016 22:09 MachujaNapitchi

Když už se zde rozběhla i debata o Justice League, tak Batmana bude hrát zase Ben Affleck? I když mi každý film o Supermanovi přišel v nejlepším případě průměrný, tak Henry Cavill byl pro Supermana dobrá volba ale Ben Affleck jako Batman ještě jednou. . to se mi moc sledovat nechce. :-D

Bruce Wayne    Rozhodně to něco vysvětluje - třeba to jak se Luthor dozvěděl něco technologii té lodi a oživení Doomsdaye... Jestli ta loď neměla nějaký manuál co mu to nějak vysvětlila tak vážně nežeru, že na to přišel jen tak sám a tak nějak to potvrzuje i tu teorii ;-)Bruce Waynebruce-wayne24219    28.3.2016 21:58 Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od Geralt z Rivie:Rozhodně to něco vysvětluje - třeba to jak se Luthor dozvěděl něco technologii té lodi a oživení Doomsdaye... Jestli ta loď neměla nějaký manuál co mu to nějak vysvětlila tak vážně nežeru, že na to přišel jen tak sám a tak nějak to potvrzuje i tu teorii ;-)

Geralt z Rivie napsal:Ta scéna má prý zodpovědět pár otázek, ale já teda nějak nestíhal co to má bejt. :D

Geralt z Rivie    Ta scéna má prý zodpovědět pár otázek, ale já teda nějak nestíhal co to má bejt. :DGeralt z Riviegeralt-z-rivie17274    28.3.2016 19:59 Geralt z Rivie

Ta scéna má prý zodpovědět pár otázek, ale já teda nějak nestíhal co to má bejt. :D

Bruce Wayne    Pak ten film nemá působit plný děr když si takové scény nemohli dovolit dát do kinoverze... Tohle je 45 sekund - dovedeš si představit co všechno se dá nacpat do půl hodiny? Už aby tady ta verze byla! :shock: :-D

EDIT k mému komentáři níže - Je možné se že se ani nejedná o Steppenwolfa, ale o nejstaršího a nejobávanějšího Boha čtvrtého světa Yuga Khana [ odkaz ] jež je otcem bratrů Draxe a Uxase (Darkseid) ...
Bruce Waynebruce-wayne24219
    28.3.2016 19:37
Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od Atramil:Pak ten film nemá působit plný děr když si takové scény nemohli dovolit dát do kinoverze... Tohle je 45 sekund - dovedeš si představit co všechno se dá nacpat do půl hodiny? Už aby tady ta verze byla! :shock: :-D

EDIT k mému komentáři níže - Je možné se že se ani nejedná o Steppenwolfa, ale o nejstaršího a nejobávanějšího Boha čtvrtého světa Yuga Khana [ odkaz ] jež je otcem bratrů Draxe a Uxase (Darkseid) ...

Atramil napsal:Člověče, teď jsem to sem chtěl hodit, ale asi o minutu jsi mě předběhl :D To je přesně to, co mi tam chybělo - takovéhle doplňující věci, které z toho filmu udělají mnohem ucelenější zážitek - fakt se teď těším ještě víc :thumbup:

Atramil   1x   Člověče, teď jsem to sem chtěl hodit, ale asi o minutu jsi mě předběhl :D To je přesně to, co mi tam chybělo - takovéhle doplňující věci, které z toho filmu udělají mnohem ucelenější zážitek - fakt se teď těším ještě víc :thumbup:Atramilatramil32691    28.3.2016 19:17 Atramil

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Člověče, teď jsem to sem chtěl hodit, ale asi o minutu jsi mě předběhl :D To je přesně to, co mi tam chybělo - takovéhle doplňující věci, které z toho filmu udělají mnohem ucelenější zážitek - fakt se teď těším ještě víc :thumbup:

Bruce Wayne napsal:Vypadá to, že už unikají ochutnávky z Prodloužené verze filmu - Spoiler [ odkaz ] ... Tvor jež se objevuje ve scéně vypadá na Steppenwolfa - Apokolipského generála Darkseidovo vojska.

Bruce Wayne   1x   Vypadá to, že už unikají ochutnávky z Prodloužené verze filmu - Spoiler [ odkaz ] ... Tvor jež se objevuje ve scéně vypadá na Steppenwolfa - Apokolipského generála Darkseidovo vojska.Bruce Waynebruce-wayne24219    28.3.2016 19:15 Bruce Wayne

Vypadá to, že už unikají ochutnávky z Prodloužené verze filmu - Spoiler [ odkaz ] ... Tvor jež se objevuje ve scéně vypadá na Steppenwolfa - Apokolipského generála Darkseidovo vojska.

Ondr4h    Ja si pockam na lego batman movie :D .Ondr4hondr4h17156    28.3.2016 18:18 Ondr4h

Ja si pockam na lego batman movie :D .

Auvicek    ono v tom nové filmu se objevil arrov.... Já upřímně zrovna toho pomatence co se obléká za netopýra moc nemusím... To už mám radši nightwinga, nebo GA...Auvicekauvicek29963    28.3.2016 17:11 Auvicek

ono v tom nové filmu se objevil arrov.... Já upřímně zrovna toho pomatence co se obléká za netopýra moc nemusím... To už mám radši nightwinga, nebo GA...

Bruce Wayne   1x   Atramil: Avšak se i tak postavil Supermanovi tváří v tvář... Na rozdíl - v BvS byl Superman v plné síle, kdežto v NTR byl oslabený výbuchem atomové bomby, která ho doslova vysála... Arrow se tam v podstatě vnutil - chtěl taky kopnout do Supermana... Jena Malone byla spíš Rumored, ale v případě Barbary by tam mohli být scény jak zabijí Jasona Todda tak zmrzačení Barbary Jokerem :-)

MachujaNapitchi: Burtonův Batman byl dobrý - byli jisté části, se kterými jsem tolik nesouhlasil... Není nijak pokrytecké když řeknu, že tam Batman vraždil i když mu to tak nějak nevadilo ani v BvS, ale v Burtonově zpracování to dělal tak okatě - viz shození týpka do zvonové šachty, řekl Jokerovi přímo do očí "Zabiju tě! " a nakonec ho stejnak zabil... O Schumacherově dvojici filmů jehož druhý film málem pohřbil filmového Batmana radši ani nemluvě... Nolan byl tím světlým bodem, který přivedl Rytíře zpět k životu... Naservíroval nám tři skvělé filmy z nichž mi první ukázal nejlepší zhmotnění Gotham City, druhý myšlenku a třetí zlomeného Rytíře- další z nerdovský scén, Zlomení netopýra u které slintalo nemálo příznivců komiksu Knightfall...
BTW: Letho bude dobrým Jokerem avšak ten vzhled je strašný... Mohli ho více stylizovat do komiksové podoby, ale oni z něj udělají Marilyna Mansona :-D

Strec: BvS je film, který je točený "Fanoušky pro fanoušky"... A tedy si z něj své odnesou převážně fandové a nebo ti co mají za kámoše fandu co je schopen jim to nějak dovysvětlit... Film se zdá plný děr, ale fanouškům to prostě nepřijde protože jsou schopní si ty díry zaplnit. Příliš podle sebe netvoří - je to jako spoj několika komiksů mezi sebou (NTR, Doomsday a jiné) ... Tyto díry jistě najdou své naplnění v prodloužené verzi filmu. Při prvním shlédnutí jsem měl výtky i proti Man of Steel a překousl... nebo spíš pochopil a přijal až po druhém shlédnutí...

NiETa: Film může být pro někoho splněným snem a pro někoho noční můrou... Je to podobně jako ve filmu kdy se lidé rozdělili na dva tábory - první vidí Supermana jako Boha druzí jako Falešného Boha... Nějak podobně to vidí fanoušci. Tvůj názor mne přesvědčuje, že může být i něco mezi... Jsem rád, že jsi se u filmu bavila :-)
Bruce Waynebruce-wayne24219
    28.3.2016 14:42
Bruce Wayne

Atramil: Avšak se i tak postavil Supermanovi tváří v tvář... Na rozdíl - v BvS byl Superman v plné síle, kdežto v NTR byl oslabený výbuchem atomové bomby, která ho doslova vysála... Arrow se tam v podstatě vnutil - chtěl taky kopnout do Supermana... Jena Malone byla spíš Rumored, ale v případě Barbary by tam mohli být scény jak zabijí Jasona Todda tak zmrzačení Barbary Jokerem :-)

MachujaNapitchi: Burtonův Batman byl dobrý - byli jisté části, se kterými jsem tolik nesouhlasil... Není nijak pokrytecké když řeknu, že tam Batman vraždil i když mu to tak nějak nevadilo ani v BvS, ale v Burtonově zpracování to dělal tak okatě - viz shození týpka do zvonové šachty, řekl Jokerovi přímo do očí "Zabiju tě! " a nakonec ho stejnak zabil... O Schumacherově dvojici filmů jehož druhý film málem pohřbil filmového Batmana radši ani nemluvě... Nolan byl tím světlým bodem, který přivedl Rytíře zpět k životu... Naservíroval nám tři skvělé filmy z nichž mi první ukázal nejlepší zhmotnění Gotham City, druhý myšlenku a třetí zlomeného Rytíře- další z nerdovský scén, Zlomení netopýra u které slintalo nemálo příznivců komiksu Knightfall...
BTW: Letho bude dobrým Jokerem avšak ten vzhled je strašný... Mohli ho více stylizovat do komiksové podoby, ale oni z něj udělají Marilyna Mansona :-D

Strec: BvS je film, který je točený "Fanoušky pro fanoušky"... A tedy si z něj své odnesou převážně fandové a nebo ti co mají za kámoše fandu co je schopen jim to nějak dovysvětlit... Film se zdá plný děr, ale fanouškům to prostě nepřijde protože jsou schopní si ty díry zaplnit. Příliš podle sebe netvoří - je to jako spoj několika komiksů mezi sebou (NTR, Doomsday a jiné) ... Tyto díry jistě najdou své naplnění v prodloužené verzi filmu. Při prvním shlédnutí jsem měl výtky i proti Man of Steel a překousl... nebo spíš pochopil a přijal až po druhém shlédnutí...

NiETa: Film může být pro někoho splněným snem a pro někoho noční můrou... Je to podobně jako ve filmu kdy se lidé rozdělili na dva tábory - první vidí Supermana jako Boha druzí jako Falešného Boha... Nějak podobně to vidí fanoušci. Tvůj názor mne přesvědčuje, že může být i něco mezi... Jsem rád, že jsi se u filmu bavila :-)

NiETa   1x   Jelikož teď v kině je největší tahák právě BvS a já měla volné odpoledne a potřebovala si propláchnout hlavu, tak to byla jasná volba. Nejsem komiksový fanda. Ani nemám žádnou zvláštní úchylku na Batmana nebo Supermana, Popravdě, jsou to jedni ze superhrdinů, kteří jdou úplně mimo mě. Ale i přes to všechno jsem z kina neodcházela zklamaná. Pravda, nejsem náročný divák, ale i tak musím uznat, že to není takový průšvih, jak se možná na první pohled může zdát. . Sice se o nějakém super hlubokém příběhu se tu asi bavit nemůžeme, ale snaha o velkolepost (někdy až moc) se nejspíš vyplatila, protože si nevybavuju místo ve filmu, kdy bych nějak usínala 8-) Celkově bych mu dala tak 6/10. Pět hvězd za průměrný film u kterého jsem se nenudila. A ta šestá je za scénu s Benem Affleckem bez trička :lol:NiETanieta24629    27.3.2016 23:07 NiETa

Jelikož teď v kině je největší tahák právě BvS a já měla volné odpoledne a potřebovala si propláchnout hlavu, tak to byla jasná volba. Nejsem komiksový fanda. Ani nemám žádnou zvláštní úchylku na Batmana nebo Supermana, Popravdě, jsou to jedni ze superhrdinů, kteří jdou úplně mimo mě. Ale i přes to všechno jsem z kina neodcházela zklamaná. Pravda, nejsem náročný divák, ale i tak musím uznat, že to není takový průšvih, jak se možná na první pohled může zdát. . Sice se o nějakém super hlubokém příběhu se tu asi bavit nemůžeme, ale snaha o velkolepost (někdy až moc) se nejspíš vyplatila, protože si nevybavuju místo ve filmu, kdy bych nějak usínala 8-) Celkově bych mu dala tak 6/10. Pět hvězd za průměrný film u kterého jsem se nenudila. A ta šestá je za scénu s Benem Affleckem bez trička :lol:

Strec   2x   Já neměl náladu do toho investovat peníze a hlavně čas. Mladá to se segrou museli vidět a neokouzlilo je to, což se divím. Ale evidentně tedy nemusím moc litovat. Na jednu stranu se to snaží přiblížit komiksům, ale některé věci zase naopak tvoří podle sebe. Scénář zmatkovitý a nejspíše uspěchaný z důvodu rychlo navnadit na JL. Časem určitě zkouknu, ale jestli to bude za týdny nebo měsíce... to vůbec neřeším.Strecstrec4311    27.3.2016 20:43 Strec

Já neměl náladu do toho investovat peníze a hlavně čas. Mladá to se segrou museli vidět a neokouzlilo je to, což se divím. Ale evidentně tedy nemusím moc litovat. Na jednu stranu se to snaží přiblížit komiksům, ale některé věci zase naopak tvoří podle sebe. Scénář zmatkovitý a nejspíše uspěchaný z důvodu rychlo navnadit na JL. Časem určitě zkouknu, ale jestli to bude za týdny nebo měsíce... to vůbec neřeším.

MachujaNapitchi   1x   Pro mě byly jediné dobré filmy s Batmanem první dva od Burtona a poté až Nolanova trilogie, která věci zachytila naprosto skvělým způsobem a tak jak jsem si je představoval k tomu měla parádní tempo i když jak píšeš ten konec posledního dílu byl hodně slabý, čekal jsem více. Ledger byl fenomenální, nechápu jak mohli do Suicide Squad na místo Jokera po jeho výkonu vzít někoho, kdo talentu zrovna moc nepobral. :-DMachujaNapitchimachujanapitchi31798    27.3.2016 20:33 MachujaNapitchi

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Pro mě byly jediné dobré filmy s Batmanem první dva od Burtona a poté až Nolanova trilogie, která věci zachytila naprosto skvělým způsobem a tak jak jsem si je představoval k tomu měla parádní tempo i když jak píšeš ten konec posledního dílu byl hodně slabý, čekal jsem více. Ledger byl fenomenální, nechápu jak mohli do Suicide Squad na místo Jokera po jeho výkonu vzít někoho, kdo talentu zrovna moc nepobral. :-D

Bruce Wayne napsal:Atramil: Vypadá to že celková provázanost těchto odkazů bude kompletovat ve třech filmech - BvS počínaje, Suicide Squad a konečně v Rebootu... Já tenhle komiks mám v ruce asi nejčastěji a třeba i animák si jen tak pustím - obzvláště kvůli souboji s vůdcem gangu mutantů, Jokerovo trumfu nebo samozřejmě souboj se Supem... podobně jako si hodně často pouštím tu bitku Banea s Batmanem v Dark Knight Rises. :-)

MachujaNapitchi: Nolanova trilogie je skvělá... Je i skvěle pojatá a je tam dost vidět inspirace Rokem jedna, Dlouhým Halloweenem a Návratem Temného Rytíře... Krom toho hlavně Ledgerova iprovizace byla úžasná [ odkaz ] ... Avšak Batman mu nepatří a vázat se pouze na jednoho režiséra je poněkud nemožné protože Batman se bude stále natáčet. Ale jak už jsem psal - Nolanova trilogie je skvělá. Jediné co mne celkem zklamalo bylo zakončení posledního filmu. :nah:

Ales: Díky moc za reakci... Jsem rád, že se článek líbí :-) Já jsem taky předtím žádné recenze nečetl... Maximálně sledoval někde zveřejněná hodnocení a raději jsem tedy sáhl po nějakém komiksu... Během toho čekání než film dorazí se moje očekávaní průběžně měnilo a pár dní před kinem jsem s nadšením odpočítával hodiny do premiéry... :-D

Atramil   1x   Jo, ten animák mám rád :) Tam se mi taky líbilo, že do toho nešel Batman sám a měl pomoc od Robin a Arrowa - což v BvS nebylo a je to určitě škoda, i když aspoň nějaké ty pasti tam byly. Takhle Batmanovi stačilo střelit Supíkovi do obličeje kryptonit a prakticky ho zbušil raz dva :D Ale to mě přivádí k myšlence, koho vlastně v BvS hrála Jena Malone? Kolovaly zvěsti o Robin nebo Oracle, ale v kinoverzi nakonec vůbec nebyla... Fakt jsem na tu extended verzi zvědav, co všechno tam nakonec přidají :)Atramilatramil32691    27.3.2016 19:34 Atramil

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Jo, ten animák mám rád :) Tam se mi taky líbilo, že do toho nešel Batman sám a měl pomoc od Robin a Arrowa - což v BvS nebylo a je to určitě škoda, i když aspoň nějaké ty pasti tam byly. Takhle Batmanovi stačilo střelit Supíkovi do obličeje kryptonit a prakticky ho zbušil raz dva :D Ale to mě přivádí k myšlence, koho vlastně v BvS hrála Jena Malone? Kolovaly zvěsti o Robin nebo Oracle, ale v kinoverzi nakonec vůbec nebyla... Fakt jsem na tu extended verzi zvědav, co všechno tam nakonec přidají :)

Bruce Wayne napsal:Atramil: Vypadá to že celková provázanost těchto odkazů bude kompletovat ve třech filmech - BvS počínaje, Suicide Squad a konečně v Rebootu... Já tenhle komiks mám v ruce asi nejčastěji a třeba i animák si jen tak pustím - obzvláště kvůli souboji s vůdcem gangu mutantů, Jokerovo trumfu nebo samozřejmě souboj se Supem... podobně jako si hodně často pouštím tu bitku Banea s Batmanem v Dark Knight Rises. :-)

MachujaNapitchi: Nolanova trilogie je skvělá... Je i skvěle pojatá a je tam dost vidět inspirace Rokem jedna, Dlouhým Halloweenem a Návratem Temného Rytíře... Krom toho hlavně Ledgerova iprovizace byla úžasná [ odkaz ] ... Avšak Batman mu nepatří a vázat se pouze na jednoho režiséra je poněkud nemožné protože Batman se bude stále natáčet. Ale jak už jsem psal - Nolanova trilogie je skvělá. Jediné co mne celkem zklamalo bylo zakončení posledního filmu. :nah:

Ales: Díky moc za reakci... Jsem rád, že se článek líbí :-) Já jsem taky předtím žádné recenze nečetl... Maximálně sledoval někde zveřejněná hodnocení a raději jsem tedy sáhl po nějakém komiksu... Během toho čekání než film dorazí se moje očekávaní průběžně měnilo a pár dní před kinem jsem s nadšením odpočítával hodiny do premiéry... :-D

Bruce Wayne   1x   Atramil: Vypadá to že celková provázanost těchto odkazů bude kompletovat ve třech filmech - BvS počínaje, Suicide Squad a konečně v Rebootu... Já tenhle komiks mám v ruce asi nejčastěji a třeba i animák si jen tak pustím - obzvláště kvůli souboji s vůdcem gangu mutantů, Jokerovo trumfu nebo samozřejmě souboj se Supem... podobně jako si hodně často pouštím tu bitku Banea s Batmanem v Dark Knight Rises. :-)

MachujaNapitchi: Nolanova trilogie je skvělá... Je i skvěle pojatá a je tam dost vidět inspirace Rokem jedna, Dlouhým Halloweenem a Návratem Temného Rytíře... Krom toho hlavně Ledgerova iprovizace byla úžasná [ odkaz ] ... Avšak Batman mu nepatří a vázat se pouze na jednoho režiséra je poněkud nemožné protože Batman se bude stále natáčet. Ale jak už jsem psal - Nolanova trilogie je skvělá. Jediné co mne celkem zklamalo bylo zakončení posledního filmu. :nah:

Ales: Díky moc za reakci... Jsem rád, že se článek líbí :-) Já jsem taky předtím žádné recenze nečetl... Maximálně sledoval někde zveřejněná hodnocení a raději jsem tedy sáhl po nějakém komiksu... Během toho čekání než film dorazí se moje očekávaní průběžně měnilo a pár dní před kinem jsem s nadšením odpočítával hodiny do premiéry... :-D
Bruce Waynebruce-wayne24219
    27.3.2016 19:21
Bruce Wayne

Atramil: Vypadá to že celková provázanost těchto odkazů bude kompletovat ve třech filmech - BvS počínaje, Suicide Squad a konečně v Rebootu... Já tenhle komiks mám v ruce asi nejčastěji a třeba i animák si jen tak pustím - obzvláště kvůli souboji s vůdcem gangu mutantů, Jokerovo trumfu nebo samozřejmě souboj se Supem... podobně jako si hodně často pouštím tu bitku Banea s Batmanem v Dark Knight Rises. :-)

MachujaNapitchi: Nolanova trilogie je skvělá... Je i skvěle pojatá a je tam dost vidět inspirace Rokem jedna, Dlouhým Halloweenem a Návratem Temného Rytíře... Krom toho hlavně Ledgerova iprovizace byla úžasná [ odkaz ] ... Avšak Batman mu nepatří a vázat se pouze na jednoho režiséra je poněkud nemožné protože Batman se bude stále natáčet. Ale jak už jsem psal - Nolanova trilogie je skvělá. Jediné co mne celkem zklamalo bylo zakončení posledního filmu. :nah:

Ales: Díky moc za reakci... Jsem rád, že se článek líbí :-) Já jsem taky předtím žádné recenze nečetl... Maximálně sledoval někde zveřejněná hodnocení a raději jsem tedy sáhl po nějakém komiksu... Během toho čekání než film dorazí se moje očekávaní průběžně měnilo a pár dní před kinem jsem s nadšením odpočítával hodiny do premiéry... :-D

Deyw   2x   ten film se snazi o hodne a z vyslednyho dojmu je tam toho hodne, ale zaroven tam neni nic...spoustu flashbacku zbytecnych a kravin okolo...kdyby se zamerili jen na linku bvs a ne na rozjezd cely justice league tak to dopadne lip. . takhle proste nevim co si o tom myslet...Deywdeyw8780    27.3.2016 18:40 Deyw

ten film se snazi o hodne a z vyslednyho dojmu je tam toho hodne, ale zaroven tam neni nic...spoustu flashbacku zbytecnych a kravin okolo...kdyby se zamerili jen na linku bvs a ne na rozjezd cely justice league tak to dopadne lip. . takhle proste nevim co si o tom myslet...

Ales   1x   Chtěl bych poděkovat autorovi za výbornou recenzi s kterou se plně ztotožňuji. ;) Nevěřil jsem, že Ben Affleck dokáže být důstojným nástupcem Batmana, ale velmi mile mne překvapil! Věřil jsem mu jeho naštvanost a celkově jsem s jeho ztvárněním Temného rytíře nad míru spokojen. Než jsem šel do kina, nechtěl jsem číst žádné recenze, protože jsem tušil, že všichni budou srovnávat film s Nolanovým Temným rytířem. Ale to je přece úplně jiný film! Já, znalec komiksů jsem si film náležitě užil a nechápal jsem velmi negativní recenze, které jsem si přečetl po shlédnutí filmu. Někde dávají dokonce 40%! Za mě tedy velká spokojenost a těším se Ligu spravedlnosti. Za mě určitě 10/10!Alesales29933    27.3.2016 17:49 Ales

Chtěl bych poděkovat autorovi za výbornou recenzi s kterou se plně ztotožňuji. ;) Nevěřil jsem, že Ben Affleck dokáže být důstojným nástupcem Batmana, ale velmi mile mne překvapil! Věřil jsem mu jeho naštvanost a celkově jsem s jeho ztvárněním Temného rytíře nad míru spokojen. Než jsem šel do kina, nechtěl jsem číst žádné recenze, protože jsem tušil, že všichni budou srovnávat film s Nolanovým Temným rytířem. Ale to je přece úplně jiný film! Já, znalec komiksů jsem si film náležitě užil a nechápal jsem velmi negativní recenze, které jsem si přečetl po shlédnutí filmu. Někde dávají dokonce 40%! Za mě tedy velká spokojenost a těším se Ligu spravedlnosti. Za mě určitě 10/10!

MachujaNapitchi   1x   Batman + Christopher Nolan a nebo nic. Četl jsem všechny komixy a momentálně čekám na Rebirth. :-D a se Supermanem jsem snad dobrý film ještě nikdy neviděl, což je škoda. Moc jsem od toho nečekal a taky jsem se ničeho nedočkal za mě 7/10 za to, že tam byla Wonder Woman. :lala: :-D

Doufám, že Suicide Squad překvapí, protože od toho také nečekám absolutně nic ale byl bych rád, kdyby se to povedlo. :-)
MachujaNapitchimachujanapitchi31798
    27.3.2016 17:37
MachujaNapitchi

Batman + Christopher Nolan a nebo nic. Četl jsem všechny komixy a momentálně čekám na Rebirth. :-D a se Supermanem jsem snad dobrý film ještě nikdy neviděl, což je škoda. Moc jsem od toho nečekal a taky jsem se ničeho nedočkal za mě 7/10 za to, že tam byla Wonder Woman. :lala: :-D

Doufám, že Suicide Squad překvapí, protože od toho také nečekám absolutně nic ale byl bych rád, kdyby se to povedlo. :-)Komentář byl autorem naposledy upraven 27.3.2016 17:51

Původní verze před úpravami:Batman + Christopher Nolan a nebo nic. Četl jsem všechny komixy a momentálně čekám na Rebirth. :-D a se Supermanem jsem snad dobrý film ještě nikdy neviděl, což je škoda. Moc jsem od toho nečekal a taky jsem se ničeho nedočkal za mě 7/10 za to, že tam byla Wonder Woman. :lala: :-D

Martinrush   2x   Za mě je film velka sračka bez pořádného děje. 3/10Martinrushmartinrush12790    27.3.2016 17:31 Martinrush

Za mě je film velka sračka bez pořádného děje. 3/10

Atramil   1x   Přesně tak, ty náznaky byly celkem jasné a snad tam ty scény vážně dodají. Navíc co se šuškalo, tak něco museli vystřihnout kvůli brutalitě, protože kinoverze je 13+, zatímco extended bude R+.

To, že Millerův Batman byl brutální, to vím a i jsem rád, že ho tady pojali takhle. Ty komiksy jsem četl, ale přece jen už je to nějaký pátek a člověk jak byl teď zvyklý na toho umírněnějšího Batmana, tak mi to prostě přišlo chvílemi až moc, no - každopádně se s tím novým pojetím musím trochu sžít, po dalším shlédnutí mi to už ani nepřijde :D
Atramilatramil32691
    27.3.2016 16:59
Atramil

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Přesně tak, ty náznaky byly celkem jasné a snad tam ty scény vážně dodají. Navíc co se šuškalo, tak něco museli vystřihnout kvůli brutalitě, protože kinoverze je 13+, zatímco extended bude R+.

To, že Millerův Batman byl brutální, to vím a i jsem rád, že ho tady pojali takhle. Ty komiksy jsem četl, ale přece jen už je to nějaký pátek a člověk jak byl teď zvyklý na toho umírněnějšího Batmana, tak mi to prostě přišlo chvílemi až moc, no - každopádně se s tím novým pojetím musím trochu sžít, po dalším shlédnutí mi to už ani nepřijde :D

Bruce Wayne napsal:Njn... Jak tak koukám tak na jistých webech se to střídá každou chvíli... Nejdříve byl plán na 2019, pak seto dohadovalo na 2017-'18... Už není ani čemu pořádně věřit.
Každopádně by se dalo několik scén z BvS označit jako předtucha budoucí Batmanově sólovky a tedy ty scény "Haha, Joke's on you. " a "You let your family dies. "... V tento moment jsem tam i já zaznamenal absenci klíčové scény, která musela být pravděpodobně vystřižená... Ne každý si to dokáže spojit. :nah:
K té Batmanovo brutalitě - Millerův Batman takový byl... Především na stará kolena dost přitvrdil a komiks samotný... Jak Návrat Temného Rytíře tak Rok jedna hrají úplně jinou ligu a rozhodně bych doporučoval přečíst :-)

Bruce Wayne    Njn... Jak tak koukám tak na jistých webech se to střídá každou chvíli... Nejdříve byl plán na 2019, pak seto dohadovalo na 2017-'18... Už není ani čemu pořádně věřit.
Každopádně by se dalo několik scén z BvS označit jako předtucha budoucí Batmanově sólovky a tedy ty scény "Haha, Joke's on you. " a "You let your family dies. "... V tento moment jsem tam i já zaznamenal absenci klíčové scény, která musela být pravděpodobně vystřižená... Ne každý si to dokáže spojit. :nah:
K té Batmanovo brutalitě - Millerův Batman takový byl... Především na stará kolena dost přitvrdil a komiks samotný... Jak Návrat Temného Rytíře tak Rok jedna hrají úplně jinou ligu a rozhodně bych doporučoval přečíst :-)
Bruce Waynebruce-wayne24219
    27.3.2016 16:48
Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od Atramil:Njn... Jak tak koukám tak na jistých webech se to střídá každou chvíli... Nejdříve byl plán na 2019, pak seto dohadovalo na 2017-'18... Už není ani čemu pořádně věřit.
Každopádně by se dalo několik scén z BvS označit jako předtucha budoucí Batmanově sólovky a tedy ty scény "Haha, Joke's on you. " a "You let your family dies. "... V tento moment jsem tam i já zaznamenal absenci klíčové scény, která musela být pravděpodobně vystřižená... Ne každý si to dokáže spojit. :nah:
K té Batmanovo brutalitě - Millerův Batman takový byl... Především na stará kolena dost přitvrdil a komiks samotný... Jak Návrat Temného Rytíře tak Rok jedna hrají úplně jinou ligu a rozhodně bych doporučoval přečíst :-)

Atramil napsal:Co já vím, tak nový Batman by měl být nejdříve v roce 2018, ale tak třeba to už zase změnili. Každopádně Batman byl jedna z věcí, co se mi tu líbila a na jeho sólovku se těším, akorát mě mrzí že v tom filmu byl místy až moc brutální a i zabíjel - minimálně toho týpka, jak mu do hrudi bodl tu kudlu :D

Ohledně Extended uvidíme, tvrdilo se že třeba doplní scénu, jak Joker zabil Robina - což už tam náznak byl, jak se Bruce podíval na ten jeho oblek. Ale stejně to nebude pro film úplná spása, prostě měli s tím chvíli počkat a nejdříve představit Batmana a WW a teprve pak je hodit do týmovky. Takhle mi ta jejich koncepce přijde furt taková zmatečná.

Atramil   1x   Aha, přiznám že komiksově nejsem zas tak do detailu znalý, ale vždycky jsem měl za to, že Batman jako takový obecně nezabíjí - to, že je zmlátí do kuličky a zláme všechny kosti v těle, je věc druhá :DAtramilatramil32691    27.3.2016 16:43 Atramil

@ odpověď na komentář od patasde:Aha, přiznám že komiksově nejsem zas tak do detailu znalý, ale vždycky jsem měl za to, že Batman jako takový obecně nezabíjí - to, že je zmlátí do kuličky a zláme všechny kosti v těle, je věc druhá :D

patasde napsal:Na loba by mi sedl Dany Trejo ale to není kdovijakej herec ale roli Loba by snad zvládl

Atramil: v předloze batman takový je ještě i brutálnější....

patasde   2x   Na loba by mi sedl Dany Trejo ale to není kdovijakej herec ale roli Loba by snad zvládl

Atramil: v předloze batman takový je ještě i brutálnější....
patasdepatasde17625
    27.3.2016 16:25
patasde

@ odpověď na komentář od erazghûl:Na loba by mi sedl Dany Trejo ale to není kdovijakej herec ale roli Loba by snad zvládl

Atramil: v předloze batman takový je ještě i brutálnější....

erazghûl napsal:BW: Film s Lobem se plánuje už déle, ale měli problém to zařadit do univerza DC tak to dali k ledu. Úspěch Deadpoola to znovu otevřel. Jsem zvědav kdo bude hrát Loba, původně to měl být Dwayne Johnson.

Atramil   1x   Co já vím, tak nový Batman by měl být nejdříve v roce 2018, ale tak třeba to už zase změnili. Každopádně Batman byl jedna z věcí, co se mi tu líbila a na jeho sólovku se těším, akorát mě mrzí že v tom filmu byl místy až moc brutální a i zabíjel - minimálně toho týpka, jak mu do hrudi bodl tu kudlu :D

Ohledně Extended uvidíme, tvrdilo se že třeba doplní scénu, jak Joker zabil Robina - což už tam náznak byl, jak se Bruce podíval na ten jeho oblek. Ale stejně to nebude pro film úplná spása, prostě měli s tím chvíli počkat a nejdříve představit Batmana a WW a teprve pak je hodit do týmovky. Takhle mi ta jejich koncepce vzájemné provázanosti přijde furt taková zmatečná.
Atramilatramil32691
    27.3.2016 16:09
Atramil

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:Co já vím, tak nový Batman by měl být nejdříve v roce 2018, ale tak třeba to už zase změnili. Každopádně Batman byl jedna z věcí, co se mi tu líbila a na jeho sólovku se těším, akorát mě mrzí že v tom filmu byl místy až moc brutální a i zabíjel - minimálně toho týpka, jak mu do hrudi bodl tu kudlu :D

Ohledně Extended uvidíme, tvrdilo se že třeba doplní scénu, jak Joker zabil Robina - což už tam náznak byl, jak se Bruce podíval na ten jeho oblek. Ale stejně to nebude pro film úplná spása, prostě měli s tím chvíli počkat a nejdříve představit Batmana a WW a teprve pak je hodit do týmovky. Takhle mi ta jejich koncepce vzájemné provázanosti přijde furt taková zmatečná.

Bruce Wayne napsal:erazghûl: Vím, že už je plánován déle, ale není to tak dlouho co se tato zpráva o obnově projektu dostala ven... Jinak je to jak píšeš... Dwayne nakonec přešel dělat záporáka Shazamovi... Chtělo by to někoho s hlavou Roba Zombie a s tělem The Rocka :-D
Atramil: Pro Batmanovu sólovku, která by podle nových informací taky měla dorazit už příští rok, píše scénář s Batffleckem i Geoff Johns (který napsal Batmana ze Země jedna) a pravděpodobně by se to mělo točit kolem Jasona Todda/Red Hooda...
Taky jsem zvědav o co bude Extended verze prodloužena a ještě k tomu tak, že tomu zvedne Rating... Jistě půjde i o nějaké scény z Knightmare a tedy nového Omega světa. :-)

O autorovi blogu

Bruce Wayne
Bruce Wayne
Muž, 22 let, České Budějovice

Vítejte na mém profilu!

Jmenuji se Bruce Wayne – jsem miliardář, playboy a filantrop.

Jsem vlastníkem firmy zvané Wayne Enterprises – tedy blog zde na zingu... Píši zde recenze, články a další možné. Ale co píšu to píšu, baví mě to a rád debatuji :-) . Mám svůj názor a rád se o něj dělím.

Jsem hráč co vyrostl spíše na konzoli a to na PS One a PS2… PS3 vystřídali rovnou dva počítače a nyní to kombinuji s hraním na PS4.

"I made a promise on the grave of my parents that I would rid this city of the evil that took their lives"

Tak jo...

Myslím, že nemá cenu vypisovat co všechno mne baví… Zjistil jsem, že poslední dobou se to dost často mění protože vychází stálé nové a nové věci. U her se však stejně pokusím něco vypsat. Vypsal bych nějaký ten žebříček, ale určit jeho pořadí bych musel svést velký souboj sám se sebou…

Mezi mé nejoblíbenější herní díla patří: Batman Arkham Universe, Série Metal Gear Solid, Mass Effect, Zaklínač, Resident Evil/Biohazard a takový jeho odkaz The Evil Within, Crysis, The Last of Us, Uncharted, Max Payne, Bioshock, Deus Ex, Assassin's Creed, Until Dawn… Takže vidíte je toho vážně dost a i víc co jsem zde nenapsal (třeba Old Schoolovky). Samozřejmě to není ani nijak seřazené – vypsal jsem hry co mi zrovna prošli hlavou. Rád hry kupuji a jsem krabičkář…

Z knih a komiksů: nejraději preferuji Batmana, Zaklínače, Pána prstenů, Metro 203_ a jiné.

Filmy a seriály: U filmů se též nejde nějak rozhodnout… Jsou jich kvanta, ale mezi ty nej patří Bondovky, Tarantinovky (žánry sámy o sobě), mafiánské filmy, Sci-fi/Fantasy, Horory, nebo filmy o přežití v postapo světě (Mad Max). V seriálech už však mám svůj Top č. 1 a tím je Britský seriál Červený Trpaslík! A pak už se to veze na The Walking DEAD, Gotham, Dexter, Preacher, Lucifer, South Park, Arrow, Spartacus a stovka dalších. Taky dost ujíždim na trilogii Evil Dead a jeho seriálová verze je dost velkým překvápkem...

"We have been here before. We watch your petty world slumbering. You cannot defy the cold of our steel. You can only surrender."

- King of the Wild Hunt

Muzika: Vyrůstal jsem na německé kapele RAMMS+EIN a na starých klasikách ze staré školy jako Deep Purple, AC/DC, Black Sabbath (Ozzy), Rob Zombie a jiné. Též do mých klasik spadá i Johnny Cash. Preferuji tedy Rock, Metal, Rock 'n' Roll a bla bla bla… Hodně časů strávím při poslechu Soundtracků – Hanz Zimmer a Two Steps from Hell mluví za vše.

Přátelé mě znají pod přezdívkou ScarFace nebo CHUCK... Především jako ScarFace_V8 – ScarFace protože mám hodně rád tento film a V8 protože mám rád Americké osmi-válcové motory.

Můj stroj. A ne – nemyslím Batmobile...

CPU: AMD A8 3870 3.0GHz Black Edition

GPU: AMD Radeon HD 7850 DC2 2GB DDR5

Deska: Gigabyte GA-A75M-UD2H

RAM: Kingston 8GB DDR3

Zdroj: Seasonic 500W

"I'm going to show the Arkham Knight what happens when he messes with my city!"

Tímto bych to chtěl zakončit... Pokud si mě chcete přidat do přátel – přidejte a přidám taky... Budu jenom rád...

Tak Ádios.

Založit herní BLOG